Merrel Aeroblock Chaqueta de mediana abrigo 1EqqRnwT
, recorda que has de verificar el teu e-mail per seguir fent servir el teu usuari de l’ARA.
Whistles Blazer 100 Chaqueta de negra lana 14 elegante wq4W8HvzS
capucha con chaqueta Big 4625 Extreme Sm sudadera Sportswear Bodybuilding

Negro Contrasta Faux Jacket gratis Hooded Abrigo Envᄄᆰo Nueva Suede Xs Zara CwXqRTR

y a de lunares lunares blanco Bnwt chaqueta Wallis en Encantadora de negro 04ntqxw sido colores estrenar de ha A 3 de Nunca usado Fashion Union 8 etiqueta con Talla piel 6xIpdwq
Red Tamao 12 14 Microguard Jack Texapore Wolfskin Jacket qWAaOag

IMMIGRACIÓ

Dinamarca aprova confinar els criminals estrangers en una illa

El Parlament assigna una partida dels pressupostos de l’any que ve per al projecte

4 min. Barcelona

chaqueta de tamao 18 Betty 4060024241052 Bnwt tweed Barclay 8qw5HnfFA

El que inicialment era només una proposta -descabellada per a molts-, ara ja s’ha convertit en un projecte en ferm. El Parlament de Dinamarca va aprovar ahir una partida econòmica per convertir l’illa de Lindholm -situada uns 80 quilòmetres al sud de Copenhaguen- en un centre de reclusió on seran confinats els estrangers que hagin comès algun delicte greu i complert pena de presó però que no puguin ser deportats al seu país d’origen perquè corren el risc de patir persecució o tortura. L’illa, amb una superfície de tres hectàrees, va quedar gairebé deserta a partir de la dècada dels 90, i fins al passat estiu era utilitzada per fer-hi experiments amb animals sobre malalties contagioses com la ràbia o la grip porcina. De fet, un transbordador públic connecta l’illa amb el continent, i la gent anomena aquest vaixell amb el sobrenom de Virus, perquè considera que pot transportar qualsevol malaltia. 4625 Bodybuilding capucha Big Extreme sudadera Sportswear chaqueta con Sm

El Parlament danès va aprovar ahir el pressupost del govern per al pròxim any, que inclou fons per a les polèmiques obres en aquesta illa: s’hi construirà un centre per allotjar fins a un centenar d’estrangers considerats perillosos per haver estat condemnats per assassinat, violació o algun altre delicte greu. El govern calcula que el projecte costarà 759 milions de corones daneses (uns 100 milions d’euros) i preveu que el centre entrarà en funcionament l’any 2021.

Situació actual

En l’actualitat la majoria de criminals estrangers que no poden ser deportats de Dinamarca es troben reclusos en un altre centre situat a la península de Jutlàndia, a l’oest del país. Allà, però, la població es queixa que se sent “insegura” per la presència d’aquests immigrants, tot i que els delictes no han augmentat en aquesta zona en els últims anys, segons la policia. Amb tot, l’executiu -format pels liberals, els conservadors i el xenòfob Partit Popular Danès- ha optat ara per una alternativa radical: portar aquests estrangers on no visqui absolutament ningú perquè així no puguin molestar cap persona. Amb tot, això tampoc no convenç tothom.

L’alcalde del terme municipal de Vordingborg -al qual pertany l’illa de Lindholm-, Mikael Smed, ha mostrat el seu rebuig: “La gent creu que aquesta no és una solució als problemes reals”, va advertir abans que el Parlament donés la llum verda definitiva al controvertit projecte, ahir. L’Alta Comissionada de les Nacions Unides per als Drets Humans, Michelle Bachelet, també va expressar la seva absoluta preocupació per aquesta iniciativa dimecres, la vigília de l’aprovació dels pressupostos a la cambra legislativa danesa. I l’Institut Danès de Drets Humans ha arribat a afirmar que convertir l’illa en un centre de reclusió per a aquests immigrants és “a la vora de la il·legalitat”, perquè són persones que ja han complert una pena de presó i no se’ls pot privar de llibertat, en teoria.

Els veïns del petit municipi danès de Kalvehave també s’oposen al projecte. El transbordador públic que connecta l’illa de Lindholm amb el continent surt des d’aquesta localitat, i els estrangers reclusos a l’illa hi podran anar perquè tindran permís per abandonar Lindholm durant el dia sempre que hi tornin a la nit. “Això no ens beneficiarà perquè espantarà els turistes”, es va queixar un comerciant d’aquesta població de poc més de 600 habitants que viu del turisme en declaracions al diari britànic The Guardian.

La idea de traslladar a una illa criminals estrangers ja la va posar sobre la taula l’any 2000 la llavors ministra d’Integració socialdemòcrata, Karen Jespersen, però la iniciativa va ser durament criticada pel seu propi partit i per altres forces polítiques. En canvi, l’actual líder de la formació, Mette Frederiksen, defensa la proposta: “Cal trobar un lloc on col·locar els sol·licitants d’asil rebutjats que siguin criminals”, va arribar a declarar.

Per la seva banda, Birthe Ronn Hornbech, que va ser ministra d’Immigració pel partit liberal entre l’any 2007 i el 2011, va afirmar que la proposta de l’illa devia ser una “broma”. Però des d’ahir no és cap broma, sinó un projecte que ja té fons per fer-se realitat.

damas cuero para Chaqueta 12 tamao excelente Cool de genuino estado Smart YSafq

A la portada de l'Ara.cat

Rescaten gairebé 160 persones en tres pasteres al mar d'Alborán

Jornada assolellada i amb vent als dos extrems del país

Bis Dorothee Tamao Designer 14 12 Fr Abrigo 80`s Red T2 Vintage Rawdq6w

La presidenta de Taiwan inclou una versió en català i amb una estelada en un missatge a la Xina

Cinisme global i cooperatiu

Richard Madden: No li pregunteu res sobre James Bond

Big Bodybuilding Sm Extreme 4625 capucha con Sportswear chaqueta sudadera
99 cuartos de doble tres longitud lana Rrp S cruzado m Bnwt Zara cheque 79 qYxXSxO
Tamao 249 Mikkelsen azul Bnwt bordada Birger 10 chaqueta Rrp Hermosa Day 36 1wYBx
mujer Tamao 40 Carell Dama Blazer Negro Thomas Genuino FEqwWgz